Derrota de l’equip filial contra el Tàrrega B

La jornada d’avui ha acabat amb una nova derrota del GEVA-CEA B contra el Tàrrega B per 1.5-6.5. El matx es presentava difícil pels jugadors d’Andorra degut al bon equip del Tàrrega, i així ha estat, ja que només hi ha hagut una victòria i un empat. La sort també ha influenciat ja que molts dels nostres jugadors que han fallat en els moments clau de les seves partides. Les partides han anat així:

En el primer tauler el Benet Pantebre s’ha enfrontat a una apertura Larsen, i ha aconseguit igualar quedant-se sòlid però un error al obrir el centre li ha donat avantatge al seu rival que ha aprofitat per guanyar. En el segon tauler Joan Soler ha plantejat una anglesa d’on ha aconseguit un peó, tot i això el seu rival s’ha endut la victòria en el final.

En el tercer tauler Esteve Mateu ha aconseguit clara avantatge en una Holandesa, però un error al simplificar la partida per la falta de temps li ha costat el punt. En el quart tauler Marc Torrent ha guanyat un peó en una Larsen, però una equivocació a provocat que el seu contrincant hagi acabat guanyant de dos peons cosa que li ha donat la partida

En el cinquè tauler la Diana Da Rocha tenia bones perspectives de joc en una Escandinava, però el seu rival ha sabut com imposar-se a la partida i finalment s’ha endut el punt. En el sisè tauler s’ha presenciat l’única victòria de mans de Marc Pericas, que tot i no haver aconseguit avantatge en una Siciliana del drac, ha trobat una maniobra tàctica que li ha donat el punt poques jugades després.

En el setè tauler l’Ernest Navarro ha aconseguit igualar la partida on el seu rival li ha jugat una apertura irregular, però sense sorprendre’s ha arribat en un final de taules. L’ultima partida l’ha protagonitzat Guillem Sasplugas, s’ha vist sorprès pel fet que li hagin jugat una defensa Pirc on el seu rival s’ha imposat sense dificultats.

Esperem que la setmana que ve els nostres jugadors puguin jugar al 100% contra Torà, un altre dels equips forts de la taula. A continuació els resultats individuals:

TÀRREGA B
6.5 – 1.5 GEVA-CEA B
1 Balcells, Teresa 2045 1-0 1931 Pantebre, Benet
2 Carulla, Xavier 1943 1-0 1911 Soler, Joan
3 Tarrago, Marc 1920 1-0 1831 Mateu, Esteve
4 Torres, Antoni 1871 1-0 1792 Torrent, Marc
5 Farre, David 1861 1-0 1747 Da Rocha, Diana
6 Ros, Norbert 1859 0-1 1700 Pericas, Marc
7 Aznar, Pere 1721 0,5-0,5 1700 Navarro, Ernest
8 Alferez, Ramon 1700 1-0 1700 Sasplugas, Guillem