El GM El Guindy no falla i suma la cinquena victòria consecutiva

Avui ha sigut una ronda on pràcticament tots el favorits de la part alta de la classificació han guanyat. Desprès d’un començament fluix, el gran mestre Francés Legky Nikolay s’ha recuperat guanyant quatre partides seguides i ara ocupa la segona posició en solitari.

El nostre representant Raül Garcia, avui amb peces negres, ha arriscat buscant el desequilibri de la posició i de fet ho ha aconseguit, però amb pocs temps no ha trobat una jugada guanyadora (de fet no era una jugada senzilla) i en canvi ha hagut de lluitar en un final desfavorable per aconseguir les taules. Per tant signa el quart empat consecutiu, aquest cop davant el jugador libanés Mahdi Kaouri.

Kmarik Moradiam (LIB)

Charles Kayle (Àrbitre principal)

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: