Taules de Mellado i victòria de Raül Garcia

Joan Mellado no ha pogut passar de l’empat amb les peces negres enfront el Mestre FIDE d’Oberena Miguel Navarro, un jugador habitual de l’open d’Andorra. Al capdavant de la classificació trobem tres jugadors amb quatre punts i per tant Mellado es queda en el grup perseguidor amb tres i mig.

Per la seva banda en Raül Garcia ha obtingut la victòria davant Axel Roviralta, sumant així tres punts. Demà dia de Sant Esteve, toca jornada doble i per tant el doble resultat serà important per col.locar-se per les primeres places.

En el torneig Magistral va saltar la sorpresa degut a la victòria del jove talent italià de setze anys Fabiano Caruana enfront l’espanyol Paco Vallejo atrapant-lo així al capdavant de la classificació amb dos punts sobre les tres rondes disputades.