El GM Legky guanya i comparteix lideratge amb el GM El Guingy

A falta de dues rondes, i gràcies a les taules entre el GM El Guingy i el MF Van Hoolant i el GM Igor Efimov i el FM Faisal Khairallah, el Francès Nicolay Legky iguala en la puntuació al que fins ara liderava en solitari el torneig.

Les últimes dues rondes es presenten molt emocionants. Destaca la bona actuació del president de la AIDEF, el MF Patrick Van Hoolandt, que està lluitant pels primers llocs de la classificació i surt amb el número 11 del ranking.

El nostre representant continua amb la seva lluita contra jugadors libanesos. Aquesta tarda ha fet taules amb les peces negres davant Shamieh Jamal.

Ha estat una Defensa Tarrasch, on el seu adversari ha preparat durant tot el matí una línia concreta. Malgrat tot, les negres han obtingut una posició molt confortable, amb pressió en tot el tauler a canvi d’un típic peó aïllat. Malauradament quan havia que decidir quina torre moure, ha escollit la torre equivocada. Això va permetre a les blanques igualar la partida, que no obstant a continuat moltes jugades, fins que davant la impossibilitat de guanyar s’ha signat l’empat.

WGM Mona Khaled (EGY)

Raul Garcia amb Patrick Van Hoolandt, president AIDEF

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: