Noves taules i triple empat al capdavant de la classificació

L’Oscar ha signat un nou empat en aquesta desena ronda del torneig, en aquesta ocasió davant el representant de les Illes Feroe, el mestre FIDE Oleg Berg.

A l’obertura, i amb les peces negres, el jugador del Principat ha intentat sorprendre el seu rival amb un esquema irregular contra el peó de dama. Les blanques han triat un esquema sòlid, evitant així variants més teòriques, i poc desprès han capturat un peó, de fet un sacrifici temàtic en aquestes estructures. El cert, però, és que l’Oscar no ha trobat manera de compensar el sacrifici i després d’un seguit de jugades forçades s’ha vist obligat a repetir jugades per equilibrar la posició, moment en que s’han signat les taules.

Les taules han permès el gran mestre Igor Efimov (Mònaco) i el mestre internacional Michael Wiedenkeller atrapar l’Oscar al capdavant de la classificació, ja que amb les seves victòries d’avui també sumen 8 punts.

Demà es disputarà la darrera ronda del torneig, a partir de les 11 hores, que resultarà decisiva per determinar les primeres places.

Berg (FAI) vs De la Riva (AND)

De la Riva (AND) vs Wiedenkeller (LUX)

Sala de joc (Ronda 10)

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: