Una victòria i una derrota en aquesta jornada doble

7è Torneig del Mediterrani

7è Torneig del Mediterrani

Avui tocava la segona i darrera jornada amb ronda doble del torneig. El més destacat és la marxa imparable del gran mestre egipci Adly Ahmed, qui ha guanyat les seves dues partides d’avui demostrant un gran esperit de lluita, i a més contra rivals ben difícils. Per tant porta totes les 6 partides guanyades.

Darrera d’ell hi ha el francès J.P. Le Roux, que és l’únic que porta 5 punts, seguit de 6 jugadors amb 4,5 punts. Els dos primers classificats s’enfronten en la partida de demà, i si Adly aconsegueix guanyar gairebé s’assegurarà la victòria del torneig.

En la primera partida d’en Daniel José, aquest ha jugat amb un poc experimentat jove jugador local, qui si be ha sortit be de l’obertura s’ha deixat un peó i després no ha valorat l’atac del nostre jugador, definint-se la partida en victòria pel Daniel en no massa jugades.

En la seva segona partida, disputada per la tarda, ha jugat amb blanques contra el mestre internacional espanyol Sergio Estremera. S’ha plantejat una Defensa Siciliana on l’esquema escollit pel nostre jugador no ha estat portat a terme de forma exacta, pel que ha cedit la iniciativa al jugador de peces negres i no ha sabut trobar la forma d’equilibrar la posició. Més endavant això s’ha traduït en la pèrdua d’un peó i pitjor posició, amb el que la posició no es podia aguantar i ha abandonat.

Amb dos punts i mig de sis posibles es troba aproximadament al lloc equivalent al seu rànquing inicial, a la espera de les properes partides. A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

A l'esquerra el gran mestre Ahmed Adly, líder del torneig

A l'esquerra el gran mestre Ahmed Adly, líder del torneig

Mirjana Medic vs Amin Bassem

Mirjana Medic vs Amin Bassem

Vista de l'excel·lent sala de joc del torneig...

Vista de l'excel·lent sala de joc del torneig...