Marc Pericas i Diana da Rocha al capdavant de la classificació

Diana da Rocha ha perdut el liderat en solitari del torneig al veure’s superada a la cinquena ronda per Eric Casanovas que ha guanyat la partida al arribar a un final de reis amb avantatge decisiu tot just quan semblava que la Diana podia lluitar per les taules. Aquest resultat ha permès Marc Pericas i Ferran Gras igualar-la a punts al sumar tots plegats 4.

A la sisena ronda Marc Pericas ha sumat una nova victòria davant Ferran Gras, i el mateix resultat l’ha obtingut la Diana enfront el sub10 Valentí Riba i per tant ambdós jugadors encapçalen la classificació amb 5 punts de les sis partides disputades.

La setena ronda ens oferirà dos partides molt interessants. A la taula 1 Torrent vs Pericas i a la 2 Gras vs Da Rocha, partides que poden resultar gairebé decisives per la classificació final.

Ferran Gras, sub14

Ferran Gras, sub14

Marc Torrent, sub14

Marc Torrent, sub14

Eric Casanovas, sub14

Eric Casanovas, sub14