Nou participants en el seminari d’entrenadors FIDE

Informació del curs a la FIDE FTS-AND 2016. Més informació a FIDE Trainer’s Comission.

FTS-AND-2016_logo

Entre els dies 4, 5 i 6 de juliol s’ha dut a terme al local social del GEVA a Escaldes-Engordany un FIDE Trainers’ Seminar que, en aquest cas, serveix per accedir als títols de Development Instructor (DI) i National Instructor (NI).

En el curs han pres part 9 jugadors del Principat, tots ells amb coneixements i experiència com a monitors o entrenadors d’escacs, que buscaven ampliar els seus coneixements i accedir a un títol internacional. Les classes, 15 hores en total, han estat impartides pel Gran Mestre i FIDE Trainer Oscar de la Riva i el Mestre FIDE i National Instructor Raül Garcia.

Tot just ahir a la tarda es va realitzar l’examen i el lliurament dels certificats d’assistència i, un cop enviada tota la documentació a la FIDE, quedarà pendent l’aprovació o no dels títols demanats.

20160706_Trainers Seminar (5)

En ple exàmen...

20160706_Trainers Seminar (2)

Lliurament dels certificats