Eric cau davant el bielorús Motolvilnik Jurij

En aquesta ocasió l’Eric ha decidit canviar l’atac indi del rei, per una variant no molt coneguda contra la Defensa Siciliana. L’elecció ha estat encertada, ja que arribat el mig joc ha obtingut un fort atac, que s’ha transformat en un avantatge decisiu a partir de la jugada 18.

Preparant la partida...

Malauradament no ha encertat amb el cop guanyador en aquesta jugada, però continuava tenint molt avantatge, els cops guanyadors estaven sempre al seu abast, però el poc temps i la tensió han jugat en contra seu. Després de perdre l’avantatge, s’ha arribat a un final de torres igualat, però la fatiga ha fet que cometés un últim error que ja no tenia solució.

Eric Casanovas (AND) vs Jurij Motolvilnik (BLS)

Una partida intensa i dramàtica com tantes vegades succeeix en els escacs. Demà es juga la vuitena ronda, al matí a partir de les 10:00 hores.