Marc Torrent fa taules i aconsegueix l’únic ½ punt de la jornada

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

A la vuitena ronda no hem pogut continuar puntuant per sobre de la mitjana.

Marc Obregon, en la seva partida davant l’italià Alessandro Cucinata, ha sacrificat una peça a canvi d’aconseguir activar les seves peces. Però això no ha estat suficient per continuar l’atac i després d’uns quants canvis, el seu adversari ha sabut imposar el material d’avantatge.

En Marc Torrent, com quasi cada jornada, ha tornat a jugar amb un italià, Giacomo Gregori. La partida no ha començat molt be pel nostre jugador, però una bona defensa li ha permès arribar a un final totalment igualat, moment en que els dos adversaris han convingut l’empat.

Marc Pericas s’ha enfrontat amb les peces negres davant el luxemburguès Rafael Schneider (ELO 1823). La partida ha estat una Defensa Escandinava. Quan encara no havien sortit de l’obertura, en Marc ha capturat un peó enverinat que li ha costat perdre molts temps i també la partida.

Demà es juga l’última ronda on es decidiran els llocs capdavanters, i els nostre jugadors intentaran millorar la posició en la classificació final de les respectives categories.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

La delegació andorrana a la Fontana di Trevi...

La delegació andorrana a la Fontana di Trevi...

Benjamin Gledura (Hongria) líder de la categoria sub10

Benjamin Gledura (Hongria) líder de la categoria sub10

La jugadora d'Estònia sub16 Narua Trin

La jugadora d'Estònia sub16 Narua Trin