Eric guanya al representant d’Afganistan

La ronda d’avui ha sigut positiva pel jugador Andorrà. El seu rival, Wais Ahmad d’Afganistan, ha començat la partida amb el peó de dama, Eric ha oposat una vegada més la partida mitjançant la Defensa Eslava.

Caminant cap a la sala de joc!

Ràpidament la partida ha sortit dels camins coneguts i, al començament del mig joc, l’Eric ja gaudia d’avantatge posicional. La millor disposició de les seves peces dirigides sobre l’enroc ha donat els seus fruits en forma d’una peça. La fase següent era una qüestió tècnica, que l’Eric ha resolt sense dificultat.

Wais Ahmad (AFG) vs Eric Casanovas (AND)

Avui hi hagut un petit canvi en l’horari, les partides han començat a les 16:00 en comptes de les 15:00 i així serà en totes les partides restants que es juguin per la tarda

Jan Pol Duda (POL), número 1 del rànquing sub16