Important victòria per recuperar-se de la derrota del matí


T
ANDORRA
ELO
3-1
LIECHTENSTEIN
ELO
1
GM De la Riva, Oscar
2531
1-0
MF Kock, Hans-Uwe
2022
2
GM
Norwood, David
2506
1-0
Kobler, Mario
2092
3
MF Simonet, Marc
2235
0,5
CM
Mannhart, Marcel
2099
4
CM Jose, Daniel
2133
0,5 CM Guller, Andras
2079

Després de la derrota en la sisena jornada jugada pel matí, l’equip ha sabut refer-se amb una nova victòria, en aquest cas enfront Liechtenstein en un encontre que s’ha acabat guanyant per 3-1

Andorra vs Liechtenstein

Andorra vs Liechtenstein

Tant en Oscar com en David han tingut partides senzilles gracies a que els seus respectius rivals no han jugat amb gaire precisió i els jugadors del Principat han sabut aprofitar les errades per obtenir dues victòries que posaven coll avall el matx.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

Les vistes de Mònaco…

En el tercer tauler en Marc Simonet ha buscat la manera de sortir de l’obertura amb un lleuger avantatge i una posició més còmoda, però no ha valorat be el pla de joc del seu rival i aquest ha conseguit activar-se el suficient per equilibrar la partida, moment en el que s’han signat les taules.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

Casino de Montecarlo

La darrera partida en acabar ha estat la que jugava en Daniel Jose en el quart tauler. En Daniel s’ha trobat amb un rival que de bon principi ha buscat les taules i finalment les ha aconseguit en un final de torres tot i que ha hagut de lluitar-les de valent ja que el jugador andorrà ha trobat la manera de mantenir una lleugera iniciativa per apretar al seu rival.

Amb els resultats d’avui Andorra manté el segon lloc empatat a punts amb la revelació del torneig fins el moment, l’equip de Xipre, que aquesta tarda ha sumat una nova victòria en aquest cas davant Luxemburg.

Per més informació sobre l’esdeveniment podeu consultar els següents enllaços: