El Gran Mestre egipci Ahmed Adly s’endú la victòria. Daniel Jose acaba amb 5 punts en 29è lloc

7è Torneig del Mediterrani

7è Torneig del Mediterrani

Avui pel matí s’ha jugat la darrera ronda d’aquest torneig. El gran mestre egipci Ahmed Adly ha tornat a guanyar la seva partida i ha acabat el torneig amb uns espectaculars 8,5 punts de 9 possibles, una performance fora de l’habitual. Des d’aquí felicitem aquest jugador i li augurem un gran futur en el món dels escacs.

Segon classificat ha quedat el gran mestre croata Cvitan, qui ha guanyat avui a qui havia estat segon anteriorment, el mestre internacional francès Le Roux, qui finalment ha quedat tercer.

En la classificació femenina la guanyadora ha estat la grega Anna Maria Botsari amb 6 punts, tot hi que en la ronda d’avui ha guanyat per incompareixença. En segona posició ha quedat la també grega Yelena Dembo, la jugadora amb més rànquing del torneig.

El nostre representant, en Daniel José avui no ha hagut de jugar doncs la seva rival no s’ha presentat guanyant per incompareixença. Per tant ha acabat amb 5 punts en el lloc 29è., el que és una millora important respecte al número 41 amb el que sortia, tot i que amb l’ajuda d’aquest punt sense lluita d’avui.

Ha estat un torneig molt interessant i ben organitzat, del que esperem poder continuar participant, i aprofitem aquest espai per felicitar els organitzadors.

El gran mestre egipci Ahmed Adly, vencedor del torneig...

El gran mestre egipci Ahmed Adly, vencedor del torneig...

La gran mestre femenina grega Anna-Maria Botsari

La gran mestre femenina grega Anna-Maria Botsari

Els tres primers classificats masculins i femenins

Els tres primers classificats masculins i femenins