Marc Obregon aconsegueix la primera victòria

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

A la tercera ronda en Marc Obregon ha vençut amb les peces blanques al jugador Italià Borioni Giulio després d’una obertura de peó rei, variant vienesa. Des de les primeres jugades el nostre representant ha agafat la iniciativa i la ha anat incrementant fins guanyar una peça i la partida poques jugades després.

En Marc Torrent ha perdut davant el també Italià Landi Filippo amb les peces negres, després de plantejar una Defensa Escandinava. Malauradament, s’ha deixat una peça en un senzill cop tàctic, motiu que l’ha deixat en una clara inferioritat. Malgrat lluitar durant tres hores, no ha pogut evitar la derrota.

Al representant de la categoria sub16, Marc Pericas, li ha tocac descansar en aquesta ronda, i per tant no ha jugat.

L’estreno en el terreny de les victòries a fet pujar la moral dels jugadors, i demà continuarem amb aquest duel particular davant els italians. El país organitzador és representat per prop de 200 jugadors.

Desprès d’un començament una mica caòtic, les coses comencen a funcionar de manera coordinada.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

La delegació andorrana a la sala wi-fi

La delegació andorrana a la sala wi-fi

Marc obregón ha aconseguit la primera victòria

Marc obregón ha aconseguit la primera victòria

Marc Torrent - Categoria sub14

Marc Torrent - Categoria sub14