Victòria contra el cuer


T
JERSEY
ELO
0-4
ANDORRA
ELO
1
CM Tandy, Chris
2196
0-1 GM De la Riva, Oscar
2531
2
Kahn, Tito
1992
0-1
GM Norwood, David
2506
3
Forbes, Garry
1937
0-1
MF
Garcia, Raul
2215
4
Jouault, Louis
1920
0-1 CM Jose, Daniel
2133

Avui ens ha tocat jugar amb el cuer, l’equip de Jersey. Porten tots els matx perduts, i l’encontre d’avui ha estat de cara en tot moment.

20131130_Monaco_64

Jersey vs Andorra

L’Òscar ha quedat molt millor només sortir de l’obertura doncs ha pogut sacrificar una peça que, si be es recuperava de seguida, li permetia haver obert l’enroc contrari, a més de controlar les columnes centrals. Poc a poc ha pogut continuar el seu atac, i el blanc no ha pogut fer gran cosa per evitar amenaces definitives.

20131130_Monaco_68

Jersey vs Andorra

En David ha coordinat millor les peces en el seu desenvolupament, i ha pogut trencar aviat el centre en bones condicions. La posició negre requeria haver planificat aquells aconteixements per poder sostenir la posició, i en no saber-ho fer el nostre jugador ha quedat en posició guanyadora sense massa problemes.

20131130_Monaco_75

Reunió dels delegats dels Petits Estats amb el President de la FIDE

El Raül ha tingut una partida més complicada, si be el seu rival ha deixat alguna debilitat explotable. Amb un cop tàctic ha guanyat una peça, i no ha tingut massa més problema per imposar-se.

En Daniel amb blanques ha guanyat un peó en l’obertura, tot i que era un tant dubtós que pogués menjar-se’l. Tot i així el seu rival no ha trobat com explotar-ho de forma directa, i el blanc ha pogut consolidar-se un tant. En qualsevol cas el negre seguia tenint opcions d’obrir el joc favorablement, si be ho ha fet sense massa precisió i en les complicacions tàctiques el nostre jugador ha guanyat més material, ja definitiu.

20131130_Monaco_34

Vistes de Mònaco…

Encarem la darrera ronda segons en la classificació. Però demà juguem amb els líders actuals, les illes Faroe, que han guanyat tots els seus encontres. Encara que els guanyéssim acabaríem segons, però en qualsevol cas ho hem d’intentar per assegurar que cap equip ens avanci.

20131130_Monaco_72

Hora de sopar al Restaurant Hindú!

Per més informació sobre l’esdeveniment podeu consultar els següents enllaços: