Taules de Joan Fernàndez que suma 4,5 punts a falta d’una ronda

1r Festival francophone des échecs

1r Festival francophone des échecs

En Joan Fernández ha signat l’empat en la ronda d’avui conduint les peces negres davant el jugador canadenc Paul Saint-Amand (2131). Mitjançant una obertura Escandinava el jugador andorrà ha neutralitzat l’iniciativa del seu rival per dur la partida cap a una posició igualada sense dames. Desprès de diverses simplificacions el final resultant era totalment igualat i cap dels dos jugadors podia buscar la forma de desequilibrar-lo.

Després d’aquest resultat en Joan continua completant un bon torneig i ja suma 4,5 punts quan falta tant sols una ronda per acabar. Demà per la tarda, però, tindrà una partida complicada ja que tornarà a jugar amb les peces negres contra el mestre internacional suís Claude Landenbergue (2403).

El mestre internacional del Quebec Jean Hebert continua mantenint la primera posició amb 6 punts després d’empatar amb el gran mestre de Filipines Joseph Sánchez que es queda amb 5,5. Els altres jugadors amb opcions són Anthony Wirig i Petar Arnaudov.