Derrota que ens resta possibilitats


T
XIPRE
ELO
 3 – 1 ANDORRA
ELO
1
Kelires Andreas
2223
1-0
GM De la Riva, Oscar
2531
2
Constantinou Pavlos
2074
1/2 GM Norwood, David
2506
3
FM Klerides Paris
2173
1/2
MF
Simonet, Marc
2235
4
FM Antoniou Antonis
2210
1-0 MF Garcia, Raül
2215

Avui pel matí hem jugat amb Xipre, un rival mitjà que era important guanyar per seguir en els llocs capdavanters de la classificació. Lamentablement no ha pogut ser, doncs en les complicacions varies partides s’han torçat.

L’Òscar ha jugat amb negres una Benoni. El seu rival ha triat una línia sòlida. El nostre jugador ha mirat d’activar-se; per tal de fer-ho s’ha creat algunes debilitats, però a canvi guanyava espai i podia posar millor les seves peces. Tot i així la posició era molt complicada i s’estava quedant sense temps. Finalment s’ha fet un embolic i ha perdut material, i a més ja no tenia opcions pràctiques de salvar la partida.

 

Petits estats Monaco 2013 6a ronda

L’encontre d’avui

En David ha tingut una obertura plàcida però que al mateix temps requeria certa precisió. El seu rival ha jugat un tant alegre i el nostre jugador ha pogut aconseguir avantatja jugant contra un peó aïllat. De fet semblava que seria suficient per guanyar, però al final no ha fet algunes jugades precises necessàries, i ha hagut d’oferir taules.

Petits estats Monaco 2013 6a ronda

Altres encontres

En Marc ha quedat força millor amb negres contra el plantejament del seu rival. Ha pogut apretar i arribar en un final amb avantatja. Fins hi tot ha pogut guanyar una peça, encara que no quedava massa material. Hi finalment no ha pogut guanyar donat que s’han produït massa simplificacions de peons.

IMAG0573

Una posició en una partida

En Raül ha sortit amb una posició raonable de l’obertura, tot i que el seu rival tampoc semblava tenir res especial en que preocupar-se. Llavors en Raül ha intentat maniobrar però no ha vist que es deixava el peó de f2 gràcies al millor control central del negre. Ha intentat aguantar però a més tenia posició inferior, i en quan s’han simplificat més peces, el final no deixava dubtes de qui el guanyaria.

Petits estats d'Europa, Mònaco, 28/11/2013

El nostre allotjament està a Beausoleil, enganxat a Mònaco

Així doncs amb aquesta derrota perdem la possibilitat de distanciar-nos d’alguns equips rivals, tot i que com que Mònaco també ha perdut, seguim als llocs capdavanters.

 

Per més informació sobre l’esdeveniment podeu consultar els següents enllaços: