Clara victòria enfront San Marino


T
San Marino
ELO
1 – 3
ANDORRA
ELO
1
CM Righi, Ezio
2097
0-1
GM De la Riva, Oscar
2531
2
CM
Volpinari, Danilo
2009
0-1
GM Norwood, David
2506
3
CM Maccapani, Massimiliano
2066
1/2
MF
Simonet, Marc
2235
4
CM Cecchetti, Roberto
1934
1/2
CM
Jose, Daniel
2133

Aquest matí de dimecres hem jugat amb San Marino, un rival mitjà al que s’havia d’intentar guanyar.

L’Òscar ha hagut de recordar tot de jugades molt concretes per afinar en la seva partida, doncs el seu rival ha entrat en una línia complicada tot i que una mica inconscientment, ja que el segon ha estat poc precís i el nostre jugador ha aprofitat les imprecisions per guanyar un peó i posteriorment la partida.

20131127_Monaco_06

San Marino vs Andorra

En David Norwood ha quedat una mica millor en l’obertura després de tot de maniobres, tot i que tampoc semblava que hi hagués massa cosa. Però en qualsevol cas es podia jugar perfectament i poc a poc ha aconseguit que el seu rival hagués de precisar, cosa que no ha fet i ha aconseguit prou avantatja per guanyar la partida.

El rival d’en Marc ha jugat força jugades teòriques amb blanques i la posició ha quedat sense massa possibilitat de joc per cap bàndol. Tot i així el blanc ha fet alguna imprecisió i el Marc hauria pogut treure quelcom per tenir opcions de millorar la seva posició. Finalment no ha passat res concret i han acordat taules.

En Daniel amb blanques ha jugat prou be l’obertura aprofitant varies imprecisions del seu rival. Ha aconseguit tenir una posició per guanyar algun peó, però no ho ha aprofitat i en canvi ha fet una combinació falsa i ha quedat perdut. El seu rival no ha sabut veure la combinació concreta que li donava la victòria i després de varies simplificacions han acordat taules.

Després d’aquesta victòria anem en 3a. posició, just després de les Illes Faroe i Mònaco, equips que han pogut guanyar els seus tres matx. Aquesta tarda mateix juguem amb Mònaco, un encontre molt important per poder aspirar als llocs d’honor en el torneig.

IMAG0567

L’àrbitre del torneig

Per més informació sobre l’esdeveniment podeu consultar els següents enllaços: