Daniel Jose nou campió absolut d’Andorra

Un cop finalitzada la darrera ronda del torneig Daniel Jose s’ha convertit en el Campió Absolut d’Andorra del 2010. En Daniel ha totalitzat 6 punts al vèncer en la última partida Joan Moscoso, i finalment ha pogut quedar en el primer lloc en solitari gràcies a la derrota de Josep Mª Gorgues enfront Xavier Rechi.

Amb 5½ punts han finalitzat en Raül Garcia i en Xavier Rechi, obtenint la segona plaça en Raül gràcies al seu millor coeficient de desempat. En el quart i el cinquè lloc han arribat dos jugadors amb 5 punts, el citat Josep Mª Gorgues i en Marc Pericas al imposar-se davant el veterà Benet Pantebre.

El torneig ha permès que els més joves poguessin contrastar els seus coneixements enfront jugadors més experimentats, i cal destacar, per tant, els resultats d’alguns d’ells, com en Marc Pericas, Marc Torrent, Eric Casanovas i Ferran Gras.