Presentació i roda de premsa del 31è Open Internacional d’Escacs d’Andorra- Hotel St. Gothard

Aquest matí a les 11:00 hores s’ha realitzat a l’Hotel Sant Gothard la roda de premsa amb els mitjans de comunicació del país que ha servit com a presentació del 31è Open Internacional d’escacs d’Andorra que es celebrarà en el citat hotel del 20 al 28 de juliol.

20130625_Presentacio Open_01

Presentació 31è Open Internacional d'escacs d'Andorra - Hotel St. Gothard

La presentació ha comptat amb la presència de la Directora de l’Hotel Sant Gothard, Sra. Paloma Carrión, el Sr. Marcelo P. Rolland, Consultor Daina S.A., el Sr. Delgado, d’Instal.lacions Delgado, i en representació de la FEVA el Sr. Francesc Rechi, President i el Sr. Oscar de la Riva, Director Tècnic.

La presentació ha servit per conèixer els nous espònsors del torneig, encapçalats per l’Hotel Sant Gothard qui en tot moment ha recolzat i impulsat la continuació d’aquest esdeveniment que enguany es celebrarà per setè any consecutiu a les instal.lacions de l’Hotel.

L’acte també ha servir per explicar la situació actual del torneig, amb més de 140 jugadors inscrits, així com les novetats que inclourà aquesta edició, on la organització té previst realitzar la retransmissió en streaming de totes les rondes a l’hora que com ve sent habitual es retransmetin en directe les partides dels quatre primers taulers. Tanmateix s’ha preparat una aplicació per telèfons mòbils que s’estrenarà una setmana abans de la competició i que servirà per informar a tots els jugadors, en quatre idiomes, del calendari, activitats, fotografies i informació tècnica al llarg de tota la competició.

2013_Banderola Open Andorra

Banderola Hotel St. Gothard