Lluitat empat davant Liechtenstein


T
122
LIECHTENSTEIN
elo
Res.
88
ANDORRA
elo
54.1
Ferster, Fabian
2144
½
GM
De la Riva, Oscar
2540
54.2
Kobler, Mario
2099
½
MF
Simonet, Marc
2291
54.3
Mannhart, Marcel
2066
1-0
MF
Garcia, Raül
2193
54.4
 — Muendle, Kurt
1893
0-1
Jose, Daniel
2133

En la segona ronda ens ha tocat un vell conegut, Liechtenstein, amb qui ens hem enfrontat diferents vegades ja sigui en olimpíades com en olimpíades de petits països.

Liechtenstein vs Andorra

Liechtenstein vs Andorra

El primer en acabar ha estat en Marc Simonet firmant unes taules que saben a molt poc després de que hagués guanyat una peça jugant una partida amb molts cops tàctics, i quan tot semblava de cara pel nostre jugador un greu error li ha fet perdre l’avantatge acordant les taules poques jugades després.

Hikaru Nakamura (USA)

Hikaru Nakamura (USA)

El segon en acabar ha estat l’Oscar que després de una partida molt igualada en tot moment ha tingut que patir per aconseguir les taules, el nostre primer tauler mai ha tingut el control de la partida mantenint una posició un pel inferior que s’ha complicat en el final tenint que jugar la amb un peó de menys.

DSC04908

Selecció Espanyola femenina

En Dani ha aconseguit l’únic punt sencer de la jornada després de jugar una partida igualada tot el temps fins que un greu error del seu rival li ha permès agafar l’avantatge i ja mantindre’l fins el final de la partida deixant el matx amb el resultat parcial de 2-1 esperant com acaba la partida d’en Raül.

Sophie Millet (FRA)

Sophie Millet (FRA)

L’últim en acabar després de una partida maratoniana ha estat en Raül Garcia, la seva posició sempre ha estat de una petita avantatja per a ell, fins que en un moment del mig joc ha comes una errada que li ha donat la millor posició al seu rival. A partir d’aquest moment en Raül ha tingut que lluitar molt i de valent per intentar aconseguir el mig punt que al final no ha aconseguit i això ha deixat un resultat global de 2-2

Per altra banda informem a tots els interessats que si ens volen localitzar ho poden fer al telèfon mòbil turc +90 553 2921091.

Ucraïna vs Iran

Ucraïna vs Iran

Tania Sachdev (IND)

Tania Sachdev (IND)