Recepció del l’equip olímpic a Govern

Aquest divendres pel matí, a les 11:30 hores, el Secretari d’Estat d’Esports, Sr. Jordi Cerqueda, acompanyat del Coordinador d’Esports, el Sr. Jordi Beal, han rebut l’equip olímpic i els membres de la delegació que el proper dilluns 27 de setembre viatjarà cap a Istanbul per prendre part en les 40enes Olimpíades d’Escacs.

A l’acte han assistit els jugadors de l’equip nacional, Oscar de la Riva, Raül Garcia, Daniel Jose i Joan Fernández, però ha faltat en Marc Simonet que per motius laborals es trobava fora del Principat. Tanmateix els han acompanyat el capità de l’equip, Antoni Hidalgo, així com el President de la FEVA, Francesc Rechi i els vice-presidents, Josep Onna i Joan Antoni Obregon.

A l’acte també ha fet presència el Ministre de Finances, Sr. Jordi Cinca, que juntament amb Jordi Cerqueda han desitjat sort i bons resultats en aquesta nova participació de la selecció nacional d’escacs, que participa cada dos anys en les olimpíades des de l’any 1968 de manera ininterrompuda.

Recepcio Equip Olimpic

Recepció de l'equip olímpic

Recepcio Equip Olimpic

L'equip nacional amb la mancança de Marc Simonet