Ja no hi ha cap excusa per no seguir les Olimpíades d’escacs de Dresden 2008 i és que la seva organitació acaba de fer oficial que enguany disposarà d’un canal de televisió 24 hores propi per poder seguir l’esdeveniment.

Segons l’anunci oficial a través d’aquest canal es podràn seguir en directe les partides a l’hora que surtiran entrevistes i fotografies funcionant durant tot el dia.P

Per poder veure les Olimpíades d’Escacs per TV cal un equip que funcioni amb Windows (Vista o XP) amb una versió actualitzada del Windows Media Player juntament amb una conexió d’internet de 2Mbit de descàrrega.

Per poder descarregar el reproductor es pot fer a través del següent enllaç o del logotip de sota. Aquest canal començarà a retransmetre després de la cerimònia d’inauguració prevista per demà dimecres a les 20:08h.

Chess Olympiad TV

Per altra banda ja es poden consultar més dades referents al torneig:

Altres dades importants a destacar són les següents: participació de 2000 jugadors, 152 nacions i 275 equips (156 en el principal i 119 en la categoria femenina).