Important victòria contra un dels equips més forts de la categoria

Avui hem guanyat el Sant Andreu de Barcelona a domicili, un equip que ha baixat de Divisió d’Honor i sens dubte aspira a pujar. Tenen un equip força equilibrat per ELO i de fet ens superaven en els darrers cinc taulers per prop de cent punts cadascun.

En Òscar ha mantingut una posició sana amb negres on ha tingut un cert avantatge, però el seu rival ha trobat una forma de deslliurar-se, acordant-se les taules. En el segon tauler ha debutat en David aquesta temporada, i ha jugat una variant poc habitual amb la que ha sorprès el seu rival, qui havia d’afinar per no quedar malament, cosa que no ha fet i s’ha vist superat pel nostre jugador sense massa problemes.

En Marc sembla que ha quedat una mica pitjor després de l’obertura, però ha sabut mantenir un mínim d’activitat que complicava la tasca del seu rival, qui no ha trobat res concret finalment. En David Monell ha tingut força opcions després de l’obertura i el seu rival ha quedat amb el rei exposat. Finalment però, no s’ha arribat a res especial i han acordat taules en un final de dames.

En Sergi sembla que ha quedat una mica pitjor en l’obertura, però el seu rival ha ofert taules i no s’ha arribat a lluitar havent pensat tots dos molta estona en l’obertura. En Daniel ha quedat millor en l’obertura amb possibilitats d’atac contra el rei, però el seu rival ha trobat una forma aparent de contraatacar, tot i que a canvi de quedar-se sense temps en una posició molt complexa. En els cops tàctics finals el nostre jugador ha guanyat material sense cap compensació pel seu rival.

En Josep ha aconseguit una bona posició amb la Defensa Siciliana. Al passar unes jugades el seu rival s’ha deixat material, el que ha resultat decisiu. En Peter ha tornat a guanyar avui. Ha quedat millor en l’obertura i ha guanyat un peó en una posició poc clara. El seu rival, però, en la tensió final ha perdut per temps.

En Joan no ha quedat massa be jugant amb negres, i ha anat quedant pitjor poc a poc sense poder posar massa resistència. En Josep ha quedat prou be en l’obertura, tot i que després del mig joc i d’alguns intercanvis de cops tenia un peó menys, semblava que tenia opcions clares de taules. Però llavors s’ha deixat una peça i no ha tingut més opció que abandonar.

La setmana vinent juguem amb el Colon, un equip amb el que ens hem enfrontat varis cops fins hi tot a la Divisió d’Honor, on érem fa uns quants anys.

A continuació els resultats individuals:

SANT ANDREU 4 – 6 GEVA-CEA
1 Panelo, Marcelo 2471 MI ½-½ 2540 GM De la Riva, Oscar
2 Domínguez, Eric 2370 MF 0-1 2491 GM Norwood, David
3 Castelltort, Antoni 2334 MC ½-½ 2350 MF Simonet, Marc
4 Obon, Sergi 2332 MC ½-½ 2337 MC Monell, David
5 Travesset, Joaquim 2315 MC ½-½ 2313 MC Pham, Sergi
6 Castellano, Einar 2300 MC 0-1 2200 Jose, Daniel
7 Pueyo, David 2299 0-1 2165 Ribera, Josep
8 Anguera, Jaume 2263 MN 0-1 2164 Fassnacht, Peter
9 Travesset, Daniel 2227 MC 1-0 2119 Fernández, Joan
10 González, Ferran 2201 1-0 2111 Onna, Josep