Es perfilen els primers favorits

La tercera ronda del torneig ha consolidat alguns jugadors al capdavant de les classificacions i de fet la propera pot servir per aclarir, i molt, els jugadors amb més opcions d’aconseguir la classificació per les finals catalanes.

A la categoria sub10 tant sols dos jugadors han pogut aconseguir tres victòries consecutives, Carolina Lacuesta i Josep Mª Ribera que tot just s’enfrontaran a la propera jornada. El grup perseguidor, amb dos punts, està integrat per tres jugadors que encara mantenen bones opcions d’estar al capdavant de la classificació.

Sub12 es troba en la mateixa situació que la categoria anterior, amb dos jugadors al capdavant amb tres victòries, Valentí Riba i Arnau Jansat, que també s’enfrontaran a la quarta ronda. També tres perseguidors amb 2 punts, Daniel Arqués, César Abade i Aaron Fernández.

La categoria sub14 és la única que té un líder del torneig en solitari en la figura de Marc Obregón, l’únic amb tres victòries consecutives. Tres jugadors amb dos punts, Maria Galera, Daniel González i Júlia Lacuesta, són els seus perseguidors.

L’únic torneig que es juga per sistema lliga, la categoria sub16, és la que presenta una situació més curiosa, amb quatre jugadors empatats amb dos punts. Vista la situació és segur que caldrà esperar fins el darrer moment per decidir el guanyador de la categoria.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la segona ronda i l’emparellament de la quarta:

20120203_10

Ronda 3 - Carolina Lacuesta (sub10)

20120203_08

Ronda 3 - Valentí Riba (sub12)

20120203_19

Ronda 3 - Marc Obregón (sub14)