Raül Garcia i Daniel Jose arriben a la darrera ronda empatats a punts

Quan tant sols queda una partida per disputar-se Raül Garcia i Daniel Jose continuen al capdavant de la classificació, empatats amb 5,5 punts. En aquesta sisena ronda han assolit una nova victòria, malgrat que els seus rivals no s’ho han posat gens fàcil, especialment en Eric Casanovas que ha lluitat moltíssim davant Daniel Jose per acabar perdent en el final.

D’aquesta ronda també cal destacar les victòries d’en Josep Maria Gorgues i Marc Torrent que es converteixen així en els perseguidors dels dos jugadors capdavanters i es troben amb 4,5 punts. Amb 4 punts trobem tres jugadors més, Ferran Gras, Eric Casanovas i Marc Obregon.

La darrera ronda es jugarà el proper dissabte a les 16:00 hores així que aquest cap de setmana es coneixerà el nou Campió Absolut d’Andorra i en el cas que finalment els jugadors quedin amb la mateixa puntuació el coeficient de desempat tornarà a ser decisiu.