Joan Fernàndez obté mig punt de dues rondes en la jornada doble

1r Festival francophone des échecs

1r Festival francophone des échecs

Aquest dilluns va tocar jornada doble, amb partides pel matí i la tarda. A la ronda matinal en Joan Fernández, conduint les peces blanques, va signar un empat amb l’italià Filippo Chiarotto (2053). El resultat es pot considerar positiu si tenim en compte que el seu rival venia de guanyar en la primera ronda al número u del torneig.

Per la tarda, en la tercera ronda, en Joan ha perdut amb el mestre internacional de Luxemburg Fred Berend (2371), qui precisament va defensar el primer tauler del seu país a les Olimpíades dels Petits Estats d’Europa que es van celebrar a Andorra el passat mes de juny.

Amb un punt i mig desprès de tres rondes el representant andorrà s’enfrontarà amb l’italià Lodevik Coqueraut a la quarta ronda.