Stand de la Federació al VIè Saló de la Gent Gran d’Escaldes-Engordany

Entre els dies 21 i 22 d’octubre es va celebrar a la sala polivalent del Prat del Roure el VIè Saló de la Gent Gran d’Escaldes-Engordany.

Enguany, i com ja ve sent habitual, la Federació d’Escacs Valls d’Andorra va disposar d’un estand on es podia jugar a escacs i tanmateix s’informava a tots els interessats sobre les nostres activitats. El nostre espai va compartir lloc amb altres serveis i en total es van aplegar 22 expositors.

Malgrat que no es va poder estar present al llarg de tot el dia, el monitor Toni Hidalgo fou l’encarregat d’animar l’estand i jugar amb tothom que ho desitjava. També foren presents en Joan Soler, president del CEA, Josep Maria Gorgues, membre de la junta del GEVA i Antonio Gómez.

A continuació unes fotografies de l’acte:

L'estand de la Federació Escacs Valls Andorra

L'estand de la Federació d'Escacs Valls d'Andorra

Josep Maria Gorgues i Antonio Gómez en plena acció!

Josep Maria Gorgues i Antonio Gómez en plena acció!