Derrota molt ajustada enfront l’equip de Indonèsia

Bo. 67 INA  Indonesia (INA) Rtg 89 AND  Andorra (AND) Rtg 2½:1½
32.1 GM Megaranto Susanto 2516 GM De La Riva Aguado Oscar 2521 ½ – ½
32.2 FM Novita Anjas 2356 FM Simonet Marc 2277 ½ – ½
32.3 IM Halay Taufik 2358 FM Garcia Raul 2236 1 – 0
32.4 IM Irwanto Sadikin 2419 Santamaria Vicens 2085 ½ – ½

Avui hem jugat contra Indonèsia un encontre molt difícil contra un equip força superior, però tot i així hem aconseguit perdre només per la mínima que tot i que no comporta punts per la classificació es positiu anímicament per l’equip.

Andorra

Indonèsia vs Andorra

En la partida d’Òscar aquest ha plantejat amb negres una Holandesa que s’ha complicat amb força alternatives per ambdós jugadors. El negre ha aconseguit fer f4 debilitant el rei blanc i obtenint algunes possibilitats d’atac, però una imprecisió ha estat aprofitada pel seu rival per activar-se i han acordat les taules.

Andorra

Francesc Rechi i Oscar de la Riva

La partida d’en Marc ha estat una variant del canvi de l’eslava on el nostre jugador amb blanques no ha aconseguit treure iniciativa, però el seu rival volia forçar i s’ha debilitat al flanc de dama, cosa que el nostre jugador ha intentat aprofitar posicionalment i el negre ha contrarestat amb un sacrifici de qualitat que igualava l’activitat fins acordar taules.

A la partida d’en Raul amb negres no ha aconseguit igualar i ha quedat amb una posició restringida que el seu rival ha anat millorant fins aconseguir obrir varis fronts d’atac que la descoordinació de les peces negres no permetia aguantar.

Ivanchuck

El gran mestre Vasily Ivanchuk (UKR)

A la partida d’en Vicens amb blanques, s’ha plantejat una quatre cavalls on després d’algunes simplificacions la millor estructura de peons del nostre jugador donava esperances de poder lluitar per la victòria, però el negre ha aconseguit canviar els peons i s’ha arribat a un final de taules.

Pel que fa als llocs capdavanters Rússia 2 ha guanyat a Índia, Hongria a Xina, Armènia a Rússia 3, Rússia 1 a Estats Units, i Espanya no havia acabat al moment de fer la crònica.

Vallejo

Paco Vallejo i Alexei Shirov (ESP)

usa

L'equip de EEUU amb Nakamura i Kamsky al capdavant

Holanda

L'equip d'Holanda amb Van Wely en el primer tauler...

esp

L'equip femení d'Espanya

DSC00409

Vista de la sala d'anàlisi que certament és petita...