Important victòria tot just abans del dia de descans

Bo. 89 AND  Andorra (AND) Rtg 107 TRI  Trinidad & Tobago (TRI) Rtg 3½: ½
46.1 GM De La Riva Aguado Oscar 2521 FM Harper Ryan 2233 1 – 0
46.2 FM Simonet Marc 2277 Joseph Marcus 2146 1 – 0
46.3 FM Garcia Raul 2236 FM Yee Frank 2106 1 – 0
46.4 Santamaria Vicens 2085 Singh Ravishen 2089 ½ – ½

Avui hem jugat amb Trinitat & Tobago, un equip amb rànquing una mica inferior al nostre.

L’Òscar no ha tret especial avantatge de l’obertura. El seu rival ha decidit provar un pla tàctic que no estava justificat i s’ha adonat posteriorment, però ja havia quedat en posició inferior. El nostre jugador ha anat augmentant l’avantatge sense massa problema fins endur-se el punt.

Andorra-Trinitat & Tobago

Andorra vs Trinitat i Tobago

El Marc ha plantejat una defensa Francesa on el seu rival ha sacrificat un peó ben aviat però la compensació era més aparent que real. Passada l’obertura ha guanyat un altre peó i no ha tingut dificultats per imposar-se donada la força d’un peó avançat.

En Raül ha quedat una mica millor després de l’obertura per la major activitat de la seva parella d’alfils, i combinant algunes amenaces ha guanyat un peó. El seu rival no ha jugat massa fi i el nostre jugador ha guanyat un altre peó amb avantatge decisiva.

A la partida d’en Vicens ha plantejat una defensa Pirc i ha quedat millor. Després d’algunes simplificacions ha quedat amb peó de més però en un final de torres difícil de guanyar que finalment no ha pogut imposar.

Amb aquest resultat estem a la part mitja, sens dubte un bon lloc per nosaltres. Armènia, Geòrgia i Hongria estan al capdavant amb tots els encontres guanyats.

Demà toca jornada de descans que aprofitarem per fer una visita turística de la ciutat. Per altra banda aquesta nit es celebra la tradicional «Bermuda Party», la festa oficial de totes les olimpíades on prenen part la majoria de jugadors del torneig.

Per cert, si algú està interessat en trucar-nos us facilitem els números mòbils russos que hem adquirit: Francesc Rechi +79048 721432, i Joan Antoni Obregon +79048 721374. Recordeu que aquí anem quatre hores per endavant! (GMT +5)

nor-esp

Magnus Carlsen vs Paco Vallejo

Aronian

El gran mestre d'Armènia Levon Aronian

Italia-Cuba

Itàlia vs Cuba

vietnam-georgia

Vietnam vs Geòrgia