xxviiiopen

Els caps de sèrie continuen sense perdonar

Tot i que els emparellaments d’avui feien preveure més d’una sorpresa, el cert és que de les 40 primeres taules de la ronda, on es trobaven tots els jugadors amb un punt, només el jugador català Josep Maria Lillo ha estat capaç de puntuar amb un rival superior al arrencar les taules enfront el gran mestre cubà Yuri González.

Hicham Hamdouchi (FRA)

Hicham Hamdouchi (FRA)

A la resta de partides els jugadors teòricament més forts no han donat opcions i tot i que alguns han obtingut la victòria amb certa dosis de fortuna, tots han donat un pas més en la classificació sumant el segon punt. Esperem que la tercera ronda afavoreixi a tots aquells que lluiten per normes internacionals i d’aquesta manera ens ajudin en la redacció d’aquestes cròniques.

Deysi Cori (PER), campiona mundial sub 16

Deysi Cori (PER), campiona mundial sub 16

Per part andorrana nomé en Oscar de la Riva es troba amb dos punts, després de vèncer amb les peces negres el jugador israelita Asaf Givon en una partida on aquest jugador ha disposat de bones opcions per puntuar. Amb un punt, i després de perdre avui trobem en Raül García, Vicens Santamaria i Joan Fernández. Amb la mateixa puntuació però gràcies a la seva victòria tenim en Francesc i Xavier Rechi, Esteve Mateu, Antoni Gómez i Joan Moscoso.

Sophie Lam (FRA)

Sophie Lam (FRA)

Marcelo Panelo (ARG)

Marcelo Panelo (ARG)

Marc Narciso (ESP)

Marc Narciso (ESP)