Taules pels jugadors andorrans

En aquesta setena ronda, la partida d’en Francesc Rechi amb blanques ha estat una Defensa Siciliana. Ha quedat amb avantatge després de l’obertura, però un cop tàctic fals del seu rival ha fet que sacrifiqués la dama per dues peces. Tot i així hi havia compensació i ha aconseguit recuperar material. La posició s’igualava però un error del seu rival ha decantat cap al nostre jugador la partida. Ara té 4 punts.

La partida d’en Daniel amb negres contra un Mestre Internacional tunisià ha estat força lluitada. Aquest ha quedat malament en l’obertura i s’ha hagut de defensar en una posició inferior sense activitat. El blanc ha provat tot tipus de maniobres per incrementar l’avantatge, i de fet ho ha aconseguit, però en els destrets de temps el nostre jugador ha trobat la forma d’activar-se. El seu rival ha comés algun error i de fet quan han acordat les taules el jugador andorrà tenia la partida guanyada, però amb el poc temps que hi havia no ho ha sabut veure. En Daniel, per tant, suma 4,5 punts.

Pel que fa al capdavant de la classificació, després de set rondes està liderada pel Mestre FIDE belga Stephane Hautot, que de fet és el número 1 del rànquing, amb 6,5 punts. El segueix el francès Ingmar Harovelo amb 6 punts.

Francesc Rechi

Francesc Rechi

Daniel Jose

Daniel Jose