La partida d’en Francesc Rechi, amb negres, ha estat una anglesa. Sembla que no ha quedat massa be a l’obertura però ha tingut alguna opció d’atacar pel flanc de rei, mentre el seu rival ho feia pel de dama. L’atac blanc era més fort i el nostre jugador ha quedat en desavantatge en un final que finalment no ha pogut mantenir. Segueix amb 4 punts per la meitat de la classificació.

En Daniel Jose, amb negres, ha jugat contra una vienesa i ha quedat be a l’obertura. Ha decidit atacar però no ho ha fet de la millor manera i s’ha trobat amb un peó de menys encara que amb algunes opcions. Finalment en els destrets de temps ha perdut per temps tot i que ja estava pitjor. Continua, per tant, amb 4,5 punts.

Per altra part aquest matí per primer cop l’expedició andorrana ha visitat la ciutat històrica de Cartago, aprofitant per fer una mica de turisme i alguna compra ja que demà tornem cap al Principat.

Els jugadors fent turisme...

Els jugadors fent turisme...

Els jugadors fent turisme...

Els jugadors fent turisme...