El President de la FIDE, Kirsan Ilyumzhinov, visita Andorra

El president de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE) farà una visita llampec al Principat d’Andorra entre demà, dimarts 20 de maig, i dimecres 21.

La FEVA ha preparat un seguit d’activitats i reunions intentant aprofitar al màxim l’estada del Sr. Ilyumzhinov per difondre el nostre esport i donar a conèixer el programa «escacs a les escoles» que realitza la Federació en els centres educatius del Principat.

El President de la FIDE coincidirà amb el Sr. Zurab Azmaiparashvili, Primer viceministre d’Esports i Joventut de Geòrgia i reconegut gran mestre internacional d’escacs.

Precisament aquest any hi ha eleccions a la FIDE i la candidatura alternativa al vigent President és la liderada per Gari Kasparov. Per la seva banda el Sr. Zurab Azmaiparashvili es presenta com a candidat per les eleccions a la ECU (European Chess Union).

El programa amb el Sr. Ilyumzhinov inclou visites a centres escolars del Principat, reunió amb el Cap de Govern, Hble. Sr. Antoni Martí Petit i reunió amb el President del COA, Sr. Jaume Martí.

Tanmateix la Federació donarà una roda de premsa el dimarts 20 de maig a les 19:00 hores al local social del GEVA a Escaldes-Engordany.

L'equip d'Andorra amb Kirsan Ilyumzhinov l'any 2011