Desprès de la doble jornada d’ahir el Daniel Jose es troba amb 4 punts, mentre que en Francesc Rechi en suma 3

Per la seva banda en Daniel Jose va aconseguir un punt i mig de les dues partides disputades. Pel matí, enfront el jugador de Tunísia Omar Jmila, el jugador andorrà es va quedar perdut després d’un conegut sacrifici realitzat pel seu rival que no va saber com defensar. Tot i així i gràcies a que no pa poder trobar la millor continuació, en Daniel va poder capgirar la partida fins arribar a tenir opcions de victòria que no va saber aprofitar. Al final, taules! A la partida de la tarda va sortir amb avantatge després de l’obertura Francesa plantejada pel seu rival. Aquest va jugar de forma un tant passiva i en Daniel va aconseguir la victòria gràcies a un atac directe.

En Francesc Rechi també va obtenir un punt i mig, però invertint l’ordre dels resultats. Pel matí, i malgrat la defensa del seu rival, el francès Laurent Peignien, va saber imposar el peó d’avantatge obtingut al migjoc, mentre que a la ronda de la tarda no va poder passar de l’empat amb el també francès Hugo Caille, en una partida molt sòlida que cap dels dos va saber desequilibrar.