Diana da Rocha dóna la sorpresa al vèncer Marc Pericas i lidera el torneig en solitari

Continuen les sorpreses en el campionat juvenil i de fet un cop arribats a l’equador del torneig la principal és el lideratge de la jugadora Diana da Rocha, que encapçala el torneig amb 4 punts, sumant les seves partides per victòries. A la tercera ronda s’ha imposat, malgrat la ferotge resistència del seu rival, al Francesc A. López, i tot seguit ha obtingut la quarta victòria consecutiva conduint les peces negres enfront Marc Pericas, que recordem és el número u del rànquing i per tant el principal favorit al triomf final, ja que fou el guanyador d’aquesta proba en el 2009.

Del torneig cal destacar també la gran actuació dels més petits, Valentí Riba i Arnau Jansat, ambdós jugadors sub10. Per una banda en Valentí ha aconseguit unes meritòries taules a la tercera ronda enfront Marc Torrent, mentre que en Arnau ha estat capaç de doblegar Francesc López a la quarta ronda. Tot plegat fa que el torneig es presenti força emocionant i ben segur que no es decidirà fins el final.

Diana da Rocha, sub14

Diana da Rocha, sub14

Valentí Riba, sub10

Valentí Riba, sub10

Francesc A. López, sub12

Francesc A. López, sub12