Marc Torrent fa taules mentre que Obregon i Pericas cauen en les seves respectives partides

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

En la quarta ronda els tres jugadors andorrans han jugat amb les peces negres.

A la categoria sub12 Marc Obregon s’ha enfrontat davant el jugador serbi Aleksandar Markovic (ELO 1730). La partida no ha començat be pel nostre representant més petit, i en una posició difícil, ha comés un greu error que l’ha fet perdre immediatament.

Marc Torrent ha jugat una bona partida contra l’italià Leonardo Di Paolantonio (per tercera vegada s’enfronta a un jugador d’aquest país!). Amb les peces negres en Marc no ha tingut problemes per igualar la posició ràpidament. Llavors la partida ha entrat en un joc estratègic amb moltes maniobres per desequilibrar, però finalment s’ha arribat a un final de torres on els dos contrincants han estat d’acord en signar l’empat. En un torneig tan dur com és un europeu, mig punt val or. És per això que el resultat d’en Marc ha estat molt important.

El Marc Pericas ha protagonitzat el duel entre Principats on el seu rival Julien Botto (ELO 1906), jugador de Mònaco, ha resultat vencedor. Al arribar al mig joc la partida s’ha complicat molt, però en un error de càlcul en Marc s’ha deixat una peça i ja no s’ha pogut recuperar.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

Arthur Jussupov, entrenador de Suïssa

Arthur Jussupov, entrenador de Suïssa

Csomka Balasz (Hongria) un dels líders de sub12

Csomka Balasz (Hongria) un dels líders de sub12

Representant del Regne Unit sub16, Sheila Dines

Representant del Regne Unit sub16, Sheila Dines