Segones taules consecutives de Marc Torrent a sub14

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

A la cinquena ronda es torna a repetir el resultat d’ahir.

A la categoria sub12 Marc Obregon amb blanques ha caigut davant el representant grec Georgios Papadopoulos (ELO 1715). Quan encara no havien sortit de l’obertura, Marc no ha vist una jugada en descobert i ha perdut material que l’ha deixat en una difícil situació. No obstant, ha venut cara la derrota lluitant durant tres hores.

Marc Torrent sembla que comença a guanyar confiança i ha tornat a jugar una bona partida. Aquesta vegada el seu adversari ha estat l’albanès Gjika Gent. Amb les peces blanques en Marc ha portat la iniciativa durant gran part de la partida, però el joc precís del negre li ha permès igualar. Després d’alguns intents per desnivellar, els dos jugadors han acordat l’empat.

A la categoria sub16 Marc Pericas està jugant un torneig molt dur. Tots els seus adversaris tenen ranking internacional i molta experiència en tornejos internacionals.
Avui amb les peces blanques s’enfrontava amb el grec Gouliaros (ELO 1858). La partida ha estat molt intensa amb en Marc llençat a l’atac, però una defensa correcta i un eficaç contraatac, ha deixat al nostre jugador en una posició desesperada, moment en que s’ha excedit en el límit del temps reglamentari.

Després de 10 anys sense participar en aquest tipus de competició, comprovem un notable increment en la quantitat de jugadors participants, sobre tot en l’apartat femení, així com en el nivell de joc.

Demà és dia de descans, ben segur que vindrà molt be per encarar la recta final de la competició.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

Marc Torrent i Marc Obregon descarregant adrenalina...

Marc Torrent i Marc Obregon descarregant adrenalina...

Marc Torrent - Categoria sub14

Marc Torrent - Categoria sub14

Categoria sub16 femenina

Categoria sub16 femenina