Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà ha realitzat una donació de 10 pantalles planes d’ordinador a la Federació d’Escacs Valls d’Andorra, fet que ha permès substituir totes les antigues que es trobaven al local del G.E.V.A. i que s’utilitzen per la formació dels alumnes. Mitjançant aquest post volem agrair la seva col.laboració.

L’aprenentatge dels escacs ha patit en els darrers anys una autèntica revolució tecnològica gràcies a internet i ha provocat que els jugadors d’escacs puguin utilitzar plataformes virtuals per jugar on-line i tanmateix realitzar part de la seva formació amb classes a través de la xarxa o utilitzant potents mòduls d’anàlisi que saben treure profit dels processadors més potents.

Dins del nou local del G.E.V.A. s’ha habilitat una habitació on els alumnes poden jugar amb xarxa (existeixen fins hi tot Campionats d’Espanya Escolars organitzats per Telefònica) o realitzar exercicis mitjançant el suport de l’ordinador que pot avaluar les decisions que es prenen per resoldre els exercicis.

Gràcies a la donació de Crèdit Andorrà s’han pogut substituir totes les pantalles antigues aprofitant millor l’espai de la sala i afavorint la visualització dels continguts per tots els alumnes que hi treballen.