La segona ronda tampoc ha estat propicia pels jugadors andorrans

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

Aquesta vegada les partides han estat més igualades, però finalment no es va poder puntuar.

Marc Obregon, amb les peces negres, va plantejar una Defensa Escandinava on ha pogut igualar fàcilment fins arribar a un final de torres on el resultat més lògic semblava el de taules. Malauradament una errada de càlcul, ha permès al seu adversari, el xec Machan Jan (ELO 1644), guanyar un peó, costant-li la derrota.

La partida d’en Marc Torrent també va tenir moments molts interessants, però un descuit va propiciar un atac contundent que va resultar imparable. El seu rival era l’italià Stella Luca (ELO 1987).

En Marc Pericas, davant l’Italià Miandro Steven (ELO 1878), va jugar la Defensa Eslava, aconseguint una posició molt prometedora a l’obertura guanyant un peó. Però potser la defensa aferrissada d’aquesta peça, li va fer enrederir el desenvolupament i com a conseqüència, l’atac del seu oponent va tenir èxit.

Demà es disputarà la tercera ronda i esperem aquesta vegada treure algun resultat positiu. Per cert, els interessats en contactar amb la delegació andorrana ho poden fer mitjançant el següent mòbil italià: +39 3312457431

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

La sala wi-fi

La sala wi-fi

Vista de la sala de joc

Vista de la sala de joc

Marc Pericas - Categoria sub16

Marc Pericas - Categoria sub16