Arnau Jansat suma la tercera victòria consecutiva i acaba amb 5 punts

Finalitzat el campionat podem resumir que l’actuació dels jugadors del Principat ha estat per sobre de les nostres expectatives inicials.

Tenint en comte la duresa del campionat i l’alt nivell de joc dels participants a les finals absolutes de Catalunya, els nostres jugadors amb molta menys experiència en aquests tipus de competicions han aconseguit puntuar d’una manera excel·lent, destacant els 5 punts aconseguits pel Arnau.

Marc Torrent - SUB14

Marc Torrent - SUB14

Amb el 50% (4 punts) de Marc Torrent i Marc Obregón, jugant ambdós partides molt dures tot el torneig. Incloure també en aquest grup en Marc Pericas que tot i acabar amb 3,5 punts ha jugat bona part del campionat en els primers taulers.

La resta dels nostres jugadors han acabat amb les següents puntuacions:

– Valentí Riba 3 punts.
– Francesc López 3 punts.
– Maria Galera 3 punts.
– Julià Sebastià 2 punts.
– Diana da Rocha 2,5 punts.

Júlia Sebastià - SUB12

Júlia Sebastià - SUB12

Destacar també que tots els nostres jugadors jugaven per primer cop les seves categories i tots ells tenen l’opció de repetir l’any que ve amb més d’experiència i per lo tant mes possibilitats de millorar els seus resultats.