Arnau Jansat (sub10) amb 4 punts pren el relleu com a millor jugador andorrà

Cartell del torneig

Cartell del torneig

La sisena i setena ronda han servit per millorar en general els resultats dels nostres jugadors, malauradament en Marc Pericas no ha pogut puntuar en cap de les dues partides disputades i en marc torrent nomes ha pogut fer unes taules a la ronda del matí.

La partida de la tarda d’en Marc ha estat la mes llarga de tot el campionat amb una durada de quatre hores i mitja les alternatives han estat moltes però a la fi un error de càlcul i el cansament acumulat ha fet perdre el punt al nostre jugador. A la mateixa categoria la Diana da Rocha ha tingut una jornada pacífica amb dues taules, acumulant al total del campionat 3 punts.

En la categoria sub12 destacar la recuperació d’en Francesc López aconseguint 1,5 punts de dos possibles, ja que fins a la doble ronda d’avui havia estat jugant per sota de les seves expectatives. En Marc Obregon la Maria Galera i la Júlia Sebastià han acabat la jornada amb un punt cadascú.

Arnau Jansat - SUB10

Arnau Jansat - SUB10

Pels benjamins del campionat ha estat una doble ronda molt positiva, en Valentí Riba,el mes petit dels andorrans ha fet 1 punt i l’Arnau Jansat amb 2 punts de 2 s’ha situat com el millor dels nostres a les classificacions del torneig.

Valentí Riba

Valentí Riba

Demà es jugarà la ultima ronda i per la tarda tornarem cap a casa.