Torneig on-line Diada Sant Miquel d’Engolasters

Com cada any el Grup d’Escacs Valls d’Andorra tenia previst organitzar el tradicional torneig de partides ràpides de la Diada de Sant Miquel d’Engolasters aquest divendres 8 de maig.

Malauradament la situació de confinament actual no permet fer el torneig de manera presencial, així que el GEVA ha decidit fer-ho online a través de la plataforma lichess.org, així que podem dir que el torneig s’obre a tots aquells jugadors, tant del Principat d’Andorra com de fora, que hi vulguin participar.

A continuació us deixem les bases del torneig i l’enllaç per poder realitzar la inscripció.

 • Divendres 8 de maig del 2020.
 • Horari: de 19:00 a 20:20 hores.
 • Partides a 3 minuts amb increment d’un segon per jugador per la plataforma Lichess.
 • Enllaç al torneig: https://lichess.org/tournament/6uraUoEg (Password: andorra).
 • Lichess és multiplataforma, això vol dir que podeu jugar mitjançant la APP per dispositius mòbils (tant telèfons com tauletes bé per android com ios. També amb un ordinador accedint a la web de Lichess.

No ho dubtis més, ja et pots inscriure! T’esperem! #quedatacasa #escacimatalcoronavirus

Si mai has utilitzat lichess et deixem com fer la inscripció pas a pas:

 1. Registrar un compte (usuari + clau) a la plataforma gratuïta d’escacs online Lichess.org
 2. Un cop creat el compte accedir de nou mitjançant el nostre compte d’usuari.
 3. Fer click sobre l’enllaç del torneig: https://lichess.org/tournament/6uraUoEg
 4. Posar la clau d’accés al torneig per fer la inscripció, en aquest cas andorra.
 5. Podem comprovar que hem fet correctament la inscripció si el nostre nom d’usuari apareix a la llista de jugadors inscrits.
 6. Connectar el divendres 8 de maig, al menys 5 minuts abans de l’inici del torneig, i esperar que la plataforma ens indiqui el nostre primer rival! El torneig disposa de xat per si vols realitzar qualsevol consulta durant el mateix.
 7. Tanmateix si tens cap dubte sobre com crear un compte, com fer la inscripció o com jugar un torneig de Lichess et convidem a que visualitzis els següents vídeos que hem preparat i que trobaràs al nostre canal de Youtube. Són vídeos curts on veuràs pas a pas el procediment a seguir!