Daniel Arqués, Josep Mª Ribera i Marc Martínez campions de les tres categories

Aquest dimarts 24 de febrer s’ha celebrat la darrera jornada de la fase previa per les finals catalanes i per tant ja coneixem els guanyadors així com els jugadors classificats.

La categoria sub10 ha estat la més disputada de totes ja que tres jugadors han empatat en la primera plaça amb 5 punts, Marc Martínez, Jordi Albert i Jaume Alcon. El desempat, per tant, ha estat decisiu per determinar l’ordre de classificació, i aquest ha beneficiat Marc Martínez que ha obtingut el primer lloc. Jordi Albert ha obtingut la segonaplaça, i Jaume Alcon, tot i guanyar en la darrera ronda al campió, s’ha vist relegat al tercer lloc. Els dos primers obtenen el passaport per les finals catalanes juntament amb Ariadna de la Riva, que amb la cinquena plaça de la classificació ocupa la plaça femenina.

Josep Mª Ribera ha estat el clar i just guanyador de sub12 al vèncer en totes les seves partides. Juntament amb ell ha obtingut la classificació per les finals catalanes Alex Alcon al quedar en el segon lloc amb 5 punts. La plaça femenina, amb el 50% dels punts, ha estat per Aitana Llopis.

A sub14 Daniel Arqués no ha donat peu a la sorpresa i ha obtingut el primer lloc amb 3½ punts. Alex Trojman ha estat segon amb 3 i per tant ambdós obtenen la classificació.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb les classificacions finals:

20150224 Comarques Pirinenques R6

Daniel Arques vs Alex Trojman (sub14)

20150224 Comarques Pirinenques R6

Categoria sub12