Taules de Xavi Rechi enfront Ron Sammut

La sisena ronda del campionat ha finalitzat amb les taules del nostre representant enfront el jugador de Malta, Ron Sammut (1826). La partida ha acabat amb 16 jugades ja que s’ha acordat l’empat després de que l’obertura, una variant secundària de la Defensa Siciliana, no oferís a cap dels dos jugadors un avantatge especial, arribant a una posició igualada. Després d’aquest resultat Xavi Rechi suma un punt i mig sobre les sis rondes disputades. La partida de demà l’enfrontarà, novament amb les peces blanques, amb la Mestre Internacional femenina Ljilja Drljevic (2244) de Montenegro.

Pel que fa al capdavant de la classificació l’italià Daniele Vocaturo s’ha mantingut una jornada més en el primer lloc gràcies a les taules amb Wirig i afavorit pels empats dels seus perseguidors. Això si, el grup de jugadors a mig punt ha augmentat fins a quatre.