Victòria de Daniel Jose que suma 4 punts abans de la darrera ronda

7è Torneig del Mediterrani

7è Torneig del Mediterrani

En la ronda d’avui, el primer classificat, l’egipci Ahmed Adly ha tornat a guanyar i té 7.5 punts, amb el que només el segon classificat, el francès J.P. Le Roux que ha guanyat avui, pot agafar-lo per punts si aquest guanya i Adly perd. Tot i així depenent del tipus de desempat l’egipci guanyaria igualment el torneig. Ha mostrat estar en una excel.lent forma guanyant amb autoritat les seves partides.

El representant espanyol Sergio Estremera lamentablement ha perdut avui amb un jugador de rànquing força inferior, i ja no podrà quedar en els llocs capdavanters. Així mateix la representant femenina, Mònica Calzetta, amb només 4 punts tampoc podrà quedar massa amunt en la classificació.

En Daniel José ha jugat amb blanques amb la representant Jordana, Dahdal Lougain. S’ha plantejat una obertura italiana on el negre ha sacrificat un peó ben aviat per tenir possibilitats d’atacar, però si be ha aconseguit crear debilitats a l’enroc, no sembla que pugui acabar de justificar el sacrifici. A més no ha calculat massa be i ha perdut una peça en les complicacions, i tot hi que ha buscat quelcom més ja no ha pogut treure res, guanyant per tant el nostre jugador que suma així 4 punts.

Demà és la darrera ronda d’aquest interessant i ben organitzat torneig. A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

Un dels ports de la regió...

Un dels ports de la regió...

Le Roux (FRA) vs Rombaldoni (ITA)

Le Roux (FRA) vs Rombaldoni (ITA)

Milliet (FRA) vs Lebel (MNC)

Milliet (FRA) vs Lebel (MNC)