Dates: Els dies 20 i 21 de febrer del 2017.
Horari: Inici de les partides a les 17:00 hores.
Sala de Joc: Local Social del G.E.V.A.

El torneig es jugarà per sistema suïs a set rondes amb un ritme de 20 minuts per jugador per tota la partida amb increment de 10 segons per jugada.

El torneig és obert a tots els jugadors juvenils amb fitxa federativa F.E.V.A. Hi haurà premis pels tres primers classificats, mentre que el lliurament dels mateixos serà a la Festa dels Escacs Andorrans que es celebrarà al mes de juny. Per inscripcions cal adreçar-se al G.E.V.A.

Tanmateix el guanyador del torneig obtindrà una subvenció del 100% per participar en el Campionat de Catalunya per edats de la seva categoria, mentre que pel segon la subvenció serà del 50% i pel tercer classificat del 25%. En cas de renúncia les places no passaran als següents classificats.

El quart i el cinquè classificats podran jugar les finals catalanes si assumeixen el cost total de les despeses.

Us hi esperem!