La doble jornada no és bona pels interessos dels jugadors del Principat

La doble ronda jugada avui a les instal.lacions de l’hotel Iruña Park no ha resultat gaire favorable pels interessos dels nostres jugadors ja que avui no han pogut sumar més d’un punt dels dos que hi havia en joc.

En Joan Mellado ha perdut pel matí amb les peces blanques enfront el MF sub18 espanyol Angel Arribas i malgrat que per la tarda s’ha recuperat de la derrota guanyant a Gorka Argandoña, es queda amb 4,5 punts, a un de distància dels dos primers classificats.

Per la seva banda en Raül Garcia ha sumat un punt al cedir dos empats enfront els jugadors locals Pedro Viñal i Sergio Anguas. D’aquesta manera el jugador andorrà suma en total 4 punts trobant-se en el quinzè lloc de la classificació provisional.

En el torneig Magistral Paco Vallejo ha recuperat el liderat després de les taules d’avui enfront el rus Malakhov i afavorit per la derrota de Caruana davant l’hindú Sasikiran que l’ha igualat en puntuació al capdavant de la classificació amb dos punts i mig.