Recuperació de Mellado i Garcia que arriben a la darrera jornada amb 6 punts

Després de les ensopegades en les rondes 5 i 6 aquestes dues darreres jornades han suposat una recuperació pels jugadors del Principat que han sumat un punt i mig entre les dues partides, arribant a sis punts sobre vuit abans de jugar la darrera ronda.

En Joan Mellado va vèncer en la setena ronda a Juan Carlos Lakunza, mentre que va empatar la vuitena amb la jove promesa espanyola David Recuero. Per la seva banda en Raül Garcia ha recuperat posicions gràcies a dues victòries consecutives enfront Rozsa Ignacz i Mariano De Pablos.

Abans de disputar-se la novena ronda, demà a les 16:00h, ambdós jugadors es troben empatats en el quart lloc a mig punt dels líders, Reinaldo, Huerga i Navarro. El resultat de la darrera ronda, per tant, serà decisiu per aspirar a ocupar alguna de les primeres places.

Pel que fa al torneig Magistral dues victòries consecutives del Gran Mestre hindú Sasikiran, una d’elles enfront el seu rival directe al capdavant de la classificació, l’espanyol Paco Vallejo, l’han deixat a un pas d’aconseguir el triomf ja que a falta d’una jornada treu un punt al segon classificat. Demà, per tant té prou amb les taules per guanyar aquesta divuitena edició d’aquest prestigiós torneig.