Bona actuació dels jugadors del GEVA-CEA

Aquest diumenge, 19 de maig, s’ha disputat la tercera edició del Torneig Internacional d’Escacs Actius de Bagà “Cal Batista”. El torneig ha estat organitzat pel Club d’Escacs Pobla de Lillet i forma part del XIX Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs.

El torneig consistia en 9 rondes amb un ritme de 15 minuts més 5 segons d’increment per jugada i ha comptat amb la participació de 37 jugadors, entre els quals hi havia 4 representants del GEVA-CEA.

El campió d’enguany ha estat el gran mestre ucraïnès Yuri Solodovnichenko, en solitari amb 7.5 punts, seguit del gran mestre peruà Miguel Muñoz amb 7 punts. En tercera posició, després del desempat a 6 punts, ha quedat el mestre internacional Angel Martin.

L’expedició andorrana, tot i no entrar en els premis de la classificació general, ha fet una bona actuació, amb tots els jugadors aconseguint pujar punts d’ELO actiu. En Cristofer Luke, Esteve Mateu i Raul Garcia han aconseguit 5½ punts, quedant en novena, desena i dotzena posició respectivament. En David Sinfreu ha quedat en 22ª posició amb 4 punts, però ha estat el jugador amb l’increment d’ELO més significatiu. Aquests resultats han permès que tant en Cristofer com en Raul guanyessin el seu tram d’ELO.

Per acabar, volem agrair al Club d’Escacs Pobla de Lillet per l’organització i el tracte rebut. Ara es centraran en el seu gran esdeveniment de l’any, el XXXIII Festival Internacional d’Escacs de La Pobla de Lillet; torneig que comença just després de la finalització del 40è Open internacional d’Escacs Andorra.

Web del torneig
Resultats i classificacions a Chess-Results
Galeria Flickr

20240519 Actiu Cal Batista

Raül Garcia

20240519 Actiu Cal Batista

Cristofer Luke, premi Tram ELO

20240519 Actiu Cal Batista

David Sinfreu

20240519 Actiu Cal Batista

Raul Garcia, premi Tram ELO

Esteve Mateu Guiu

Esteve Mateu Guiu

Jugador GEVA-CEA